JeMa-Savannahs
                                       

Welkom op de website van JeMa-Savannahs


Wij zijn Jerry en Marion en hebben een Savannah cattery in Den Haag en Portugal . Wij besteden dagelijks veel zorg, tijd en liefde aan onze Savannah en Serval katten. Als officiële Savannah cattery zijn wij aangesloten bij de Cats and Tulips en de TICA. Ook zijn wij geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66726352.

Al onze Savannah katten hebben wij vanaf kitten in huiselijke kring opgevoed en hebben volledige papieren Savannah x Savannah of Savannah x Serval. Onze Savannah’s zijn op erfelijke ziektes getest en worden jaarlijks geënt en meerdere malen per jaar ontwormt. Wij fokken op een eerlijke manier met als voornaamste doel om het ras te verbeteren en te versterken.

Voordat u een Savannah koopt is het van belang om op voorhand in dit ras te verdiepen, om zo na te kunnen gaan of dit ras bij u past en/of u hiervoor de benodigde ruimte heeft. De Savannah kat heeft veel bewegingsruimte nodig en kan niet buiten worden los gelaten.

Wij zullen ook kijken of de door ons aangeboden kitten een goed tehuis krijgt. Al onze kittens zijn door ons gesocialiseerd en kunnen bij de 13 de week naar de nieuwe eigenaar. De kittens zijn dan 2 x geënt, gechipt en ontwormt. De nieuwe eigenaar krijgt bovendien van ons mee:

  • de erfelijkheidstest van beide ouders;
  • het inentingsboekje;
  • verkoopcontract;
  • de stamboom met eigendomsbewijs.

Op onze website treft u de benodigde informatie over de Savannah kat aan. Mocht u hierover na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Allicht is het mogelijk om onze cattery te bezoeken, maar dit kan uitsluitend op opspraak.

Wij wensen u veel leesplezier!